Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte]Turnieje

Wojtasek

Co Wy na to?  

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co Wy na to?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wpadł mi do głowy pewien pomysł,nie chce go pisać w AZ,bo powinniście (wy - zwykli użytkownicy) to obadać.

Mianowicie chciałbym stworzyć,lub współtworzyć projekt którym objęty był również projekt MPC Media Team.

Tym projektem jest tworzenie turniejów,showmatchów,fun game'ów,(blabla) w różne kultowe strzelanki,RTS.

Głównym punktem tej idei byłaby transmisja lub retransmisja z tychże turniejów za pośrednictwem MPC Media Team,oraz użyczenie wersji archiwalnych

do archiwum działu Filmy.

Moglibyśmy robić materiały z multi różnych gier,czasami z nutką satyry.

Ta sugestia ma również opcje dodawania przykładowych showmatchów z komentarzem kogoś z administracji co byłoby zapewne nowym przeżyciem dla wielu z nas.

Chodzi tu głównie o rozrywkę i dobrą zabawę zarówno dla gracza jak i widza.

Można grać w np.

-Quake 3

-Quake 2

-Starcraft

-Warcraft lub DotA

Gry oraz inne szczegóły oczywiście są do uzgodnienia.

Opublikowano

Pewnie, że tak. Nie muszą to być tylko znane gry. Można znaleźć coś ciekawego, ściągnąć, umówić się i zagrać coś razem + ktoś nagrywa.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Hmm przydało by się zacząć uczyć w CSa grać :P

Ale jak ktoś ma starą gre: XIII to chętnie zagram :)

Jeśli chodzi o CS'a to na palcach policzyłbym ludzi ze steamowym CS'em,a z ns'ami nie będę grał.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Jeśli chodzi o CS'a to na palcach policzyłbym ludzi ze steamowym CS'em,a z ns'ami nie będę grał.

Możesz się mylić dużo osób jest które mają steam'a ale np ich nie używają bo grają na cheatach ;)

@topic

Jestem jak najbardziej za ;)

Me gusta.

Opublikowano

ja osobiście nie będę się w to bawił. po co mam pobierać jakieś cracki do np. MW2 (kiedyś może byście chcieli zagrać) skoro mam oryginał, tak samo kilka innych gier...

Nie

aha i chyba brak 3 opcji wyboru

Opublikowano

1.

samemu cos mozna tak zrobic ale polaczyc to z MMT ?

-2 "Działy z filmami" ? Po co?

2.

po co mam pobierać jakieś cracki do np. MW2

-głównie zakładałem stare,kultowe gry...nie CoD którego trzeba by było ściągać.

tak samo z csem,imo CS odpada właśnie przez steama.

3.Gry będą z pokroju free for all deathmatch,LoL imo odpada bo to waży,a nie każdy może ściągnąć.

Opublikowano

1.

-2 "Działy z filmami" ? Po co?

2.

-głównie zakładałem stare,kultowe gry...nie CoD którego trzeba by było ściągać.

tak samo z csem,imo CS odpada właśnie przez steama.

3.Gry będą z pokroju free for all deathmatch,LoL imo odpada bo to waży,a nie każdy może ściągnąć.

jak widzisz w dziale z filmami nie są tylko filmy od MMT

każdą grę trzeba by było ściągnąć

nie każdy lubi stare gry

Opublikowano

Oprócz tego, że nie każdy lubi te stare gry, to można dodać, większość teraz ma kupionego tego CoDa MW2 czy MW, a w quake'a grają tylko Ci hardkorzy, poza tym proponując Quake'a nachodzi mi na myśl, że turniej byłby pełen kozaków ze skillem, którzy w pare sekund zabijaliby first-time'owców.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Oprócz tego, że nie każdy lubi te stare gry, to można dodać, większość teraz ma kupionego tego CoDa MW2 czy MW, a w quake'a grają tylko Ci hardkorzy, poza tym proponując Quake'a nachodzi mi na myśl, że turniej byłby pełen kozaków ze skillem, którzy w pare sekund zabijaliby first-time'owców.

Nie no , w każdej grze są lepsi i są gorsi ; ) .

Przecież nie będą grać tylko w quake'a .

Za wysoka.

Opublikowano

Lol,wy nie rozumiecie najprostszego pojęcia zabawy i rywalizacji.

Na tym forum 220tys osób (chuj z nieaktywnymi),nie wierzę że "większość teraz ma kupionego tego CoDa MW2 czy MW".

nie każdy lubi stare gry

Nie każdy,nie oznacza WSZYSCY.

Oczywiście,że każdemu przeciwieństwu się nie podoła,bo to nierealne.

każdą grę trzeba by było ściągnąć

Zacznijmy od tego,że nie każda gra waży tyle co CoD MW2 okas?

Przykładowo Quake Live nie waży NIC,Starcraft waży 100mb...czy to tak wiele do ściągania? Jakieś 10-20 minut downloadu.Masakra.

Po to chcę grać w STARE gry,żeby było jak najmniej ściągania szpryciulo,ale dla Ciebie to i tak za dużo.

Quake'a nachodzi mi na myśl, że turniej byłby pełen kozaków ze skillem, którzy w pare sekund zabijaliby first-time'owców.

Znajdź mi 1-2 takich.

Opublikowano

Znajdź mi 1-2 takich.

kokosz to koks w quake

według mnie to fajny pomysł

lecz czemu np. cs miałby odpaśc bo przecież to nie będzie wyglądac tak że co 5 minut jakiś fight tylko jakoś 1-10max na dzień i napewno jakiś steam by się znalazł :)

oczywiście najlepiej gdyby to były jakieś stare sprawdzone gry typu cs soldat ooo i jeszcze może gry na kurniku :D kosci pan makao tysiąc(ale żeby mateq nie mógł grac bo on czituje:<)

a nie jakieś dirty 2 CoD'y 10...

Opublikowano

#dżak

kalambury rulz reszta suxi.

#lenart

nie każdy ma takiego pro elo wyjebanego kompa jak ty.

#top

jes of kors, ale ten pomysł z kurnikiem najsowy ; >

Opublikowano

Nie każdy,nie oznacza WSZYSCY.

Oczywiście,że każdemu przeciwieństwu się nie podoła,bo to nierealne.

no tak, ale wymieniłeś tylko stare gry, mogłeś także wymienić kilka nowszych gier i już byś zaspokoił większą liczbę ludzi.

Zacznijmy od tego,że nie każda gra waży tyle co CoD MW2 okas?

Przykładowo Quake Live nie waży NIC,Starcraft waży 100mb...czy to tak wiele do ściągania? Jakieś 10-20 minut downloadu.Masakra.

Po to chcę grać w STARE gry,żeby było jak najmniej ściągania szpryciulo,ale dla Ciebie to i tak za dużo.

no tak, ale jaki problem jest pobrać grę przez noc, albo fullripa

@szymek

ale nie powiedziałem że chcę grać w BFBC2, MW2 nie ma tak dużych wymagań ... na starym PC chodziło mi na minimalnych...

Opublikowano
mogłeś także wymienić kilka nowszych gier i już byś zaspokoił większą liczbę ludzi.

Ale te gry to tylko przykłady,nie wymienię 100 gier na sam początek bo po co?

Każdy mógłby podać własną propozycję gry i w zależności od głosowania/ankiety gra by przeszła albo nie przeszła.

no tak, ale jaki problem jest pobrać grę przez noc, albo fullripa

Płacisz za prąd? Chyba nie.

Pozatym nie każdy ma super neta huh? (Transfer 100kb/s <3)

Opublikowano

Płacisz za prąd? Chyba nie.

no fakt, płacę połowę, akurat tyle zużywam ;<

Opublikowano

Wojtas, odezwij sie na gg i jak cos to moge pograc w starcrafta(o ile znajde, mam nadzieje ze znajde), Azerf mowi ze tez moze grac ale on to najchetniej (z nieznanego mi powodu) urwalby ci jaja xD

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Pomysł świetny.

Chętnie bym pograł w CoD'a 4.

Oczywiście na serwerach cracked ;)

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...